Treska na tymiánu




Budeme potřebovat: 4 ks tresky (Iceland - nejsou plné vody), 1 citrón, 4 oříšky másla, 1ks cibule, Tymián dle chuti.

Cibuli nakrájíme na měsíčky a rozprostřeme do pekáče. Na cibuli naskládáme tresku. Každý kus tresky polijeme rozpuštěným máslem, osolíme a opepříme. Pokapeme půlkou citronu a zbylý citron nakrájíme na plátky a dáme také do pekáče. Přidáme tymián a lehce podlijeme vodou a dáme péct. Pečeme zhruba hodinu. Popravdě rybu nikdy nepeču moc na čas. Buď kouknu a vím že je hotovo nebo stačí rybu jen zkusit vidličkou.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Nakládaná krkovice

Zapečené Portobello s kuskusem

Paneer paratha