Nakládaná krkovice
Sice už je na grilování pozdě, ale přeci jen si myslím, že takovou dobrotu nemusíme dělat jen na grilu. Stačí jen pánev a uděláme si dobrůtku i doma v teple :) .... Jdeme na to ...
Krkovici budeme nakládat cca den dopředu aby nám nasála všechno koření.
U tohoto receptu nebudu psát vůbec poměr koření, každý máme jiné chutě a každý si tento recept přizpůsobí svému ;-)
V misce si smícháme olej, sladkou papriku, chilli, pepř, sůl, česnek,zázvor a med. Vše důkladně promícháme. Směs nalijeme do velké misky na plátky krkovice. ,,Vmasírujeme" do každého plátku masa. Misku zaděláme víčkem a šup s tím na chladné místo. Počkáme přes noc, ale pamatujte čím déle bude maso naložené tím křehčí bude i chuť bude intenzivnější :)
Komentáře
Okomentovat